Sildenafil

Sildenafil
Sildenafil is een stof die kan worden  gebruikt voor het verhelpen van erectieproblemen. Wanneer je moeite hebt met het krijgen van een erectie of wanneer de penis ondanks stimulatie niet voldoende stijf wordt dan kan het helpen om hiervoor medicatie te gebruiken. Sildenafil is een middel dat zorgt voor een betere doorbloeding van de penis en daardoor een betere erectie die ook langer in stand blijft. Wil je weer genieten van de seks met je partner dan kun je dit middel gebruiken om een goede erectie te krijgen. Het kan ook helpen als je te snel een hoogtepunt krijgt.

Sildenafil online bestellen

Je kunt Sildenafil online bestellen. Deze stof is onder andere verwerkt in Kamagra tabletten en in Super P-Force tabletten. Je bestelling wordt je vervolgens in een discrete verpakking toegestuurd. Heb je het middel nog nooit eerder gebruikt, bestel dan een kleine verpakking om dit te kunnen uitproberen. Ben je een tevreden gebruiker dan kun je ook een grotere verpakking Sildenafil kopen, je bent dan per tablet goedkoper uit. Sildenafil is het goedkope alternatief voor Viagra. Het heeft dezelfde werking, namelijk het opheffen van erectieproblemen bij de man. Dit middel is niet bedoeld of geschikt voor het stimuleren van seksuele opwinding bij vrouwen. Lees altijd voor gebruik de bijsluiter.

Wanneer kun je Sildenafil gebruiken?

Wanneer je problemen hebt met het krijgen of lang genoeg vasthouden van een erectie dan kan Sildenafil helpen. De werkzame stof zorgt voor een betere doorbloeding van de bloedvaten in de penis. Hierdoor wordt het gemakkelijker om een erectie te krijgen. De tablet kun je innemen met een beetje water. Houd er rekening mee dat het middel na ½ tot 1 uur gaat werken. Je zal niet spontaan een erectie krijgen, hiervoor is altijd stimulatie nodig op welke manier dan ook. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je ineens een erectie krijgt terwijl dat (nog) niet de bedoeling is.

Maak een einde aan ongewenste erectiestoornis

Erectiestoornis kan optreden door verschillende oorzaken. Bepaalde medicijnen, zoals bijvoorbeeld slaapmiddelen of antidepressiva kunnen ervoor zorgen dat je minder gemakkelijk een erectie krijgt. Wil je toch van seks genieten dan kan Sildenafil hierbij helpen. Als je medicatie gebruikt is het wel belangrijk dat je met je huisarts of behandelend specialist overlegt of je dit middel veilig kunt gebruiken. Door Sildenafil te gebruiken is de kans groot dat je probleemloos een erectie krijgt op het moment dat je dat wilt. 1 Tablet werkt doorgaans 4 tot 6 uur. Het is dus niet zo dat je binnen een uur ‘moet presteren’, je kunt het middel ruim van tevoren innemen.

Hoe werkt Sildenafil?

Sildenafil verwijdt de aderen en stimuleert de doorbloeding. Hierdoor stroomt er gemakkelijker bloed naar de penis en kun je dus sneller een erectie krijgen. Deze is ook harder en blijft langer in stand. Ook als je geen erectieproblemen hebt kun je dit middel gebruiken, bijvoorbeeld als jij en je partner verschillende standjes willen uitproberen en je dus niet te snel een hoogtepunt of een weer slap wordende penis wilt krijgen.

Het gebruik van Sildenafil is zonder gevaar als je gezond bent

Als je gezond bent dan kun je Sildenafil zonder problemen gebruiken. Als je hartklachten, hoge bloeddruk of een andere ernstige aandoening hebt is het aan te raden om met je arts te overleggen. Krijg je na het innemen van de pil pijn op je borst, neem dan direct contact op met een arts, zeker als je al eerder hartklachten hebt gehad. Gebruik liever niet te veel alcohol als je Sildenafil wilt gebruiken, dit kan de werking negatief beïnvloeden. Datzelfde geldt voor het nuttigen van een uitgebreide maaltijd. Neem de pil bij voorkeur niet in met eten maar met een paar slokken water.