Vroegtijdige zaadlozing? Probeer Dapoxetine


dapoxetine_60Heeft u last van vroegtijdige zaadlozing? Dan bent u niet alleen. Volgens onderzoek komen 20 tot 40 procent van alle mannen te snel klaar tijdens de seks, en sommige zelfs al voordat de seks zelfs begonnen is. Het is voor de mannen een groot probleem en kan zelfs voor problemen zorgen binnen een relatie. Gelukkig voor de mannen die last hebben van vroegtijdige zaadlozing, is er een perfect middel om dit te verhelpen: Dapoxetine.

Wat is Dapoxetine?
In het kort is Dapoxetine een middel dat ervoor zorgt dat mannen die te snel klaarkomen, minder of geen last meer hebben van vroegtijdige zaadlozing, ook wel pre-ejaculatie genoemd. De blauwe pillen zorgen ervoor dat de hersenen minder sterk reageren op seksuele prikkels, maar wel voldoende voor het verkrijgen van een erectie. Dapoxetine is een effectieve oplossing voor mannen die soms al na enkele seconden klaarkomen, maar ook mannen die het simpelweg langer willen volhouden kunnen gebruik maken van dit middel. Wist je dat zelfs kerngezonde mannen het vaak maar enkele minuten volhouden?

Hoe gebruik ik Dapoxetine?
Dapoxetine wordt geleverd in blisters van 10 tabletten, elk voorzien van 30mg of 60mg werkzame stof. Het is verstandig Dapoxetine in te nemen met een glas water, omdat deze een nogal bittere smaak hebben. Het effect van Dapoxetine duurt ongeveer 2 tot 3 uur. Aangeraden wordt een tablet ongeveer 1 tot 3 uur voor de seks in te nemen.

 
Wij hebben deze producten getest via de volgende websites:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.